Bursa de la Bucureşti închide prima şedinţă din mai pe plus. Fondul Proprietatea (FP) a fost cel mai tranzacţionat emitent de la Bucureşti

3 mai 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Indicele BET, referinţa bursei locale, a debutat în a cincea lună a anului cu o apreciere de 0,21%, pe fondul unui rulaj de 28,76 milioane lei, la jumătate faţă de media zilnică de tranzacţionare din 2018.

Fondul Proprietatea (FP) a fost cel mai tranzacţionat emitent de la Bucureşti ieri, cu tranzacţii de 6,7 milioane lei, în vreme ce BRD s-a plasat pe locul secund, cu un rulaj de 5,8 milioane lei, ceea ce a antrenat o creştere de 1,33% a valorii de piaţă a băncii controlate de francezii de la Société Générale. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.05.2018

 
Cuvinte cheie:
Bursa
, bucuresti
, tranzactionare
, fondul proprietatea
, fond
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide