Bursa mai are nevoie de 1% şi sparge pragul de 9.000 de puncte, neatins de zece ani

13 apr 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ 43 de companii de la bursă propun acţionarilor dividende din rezultatele pe 2017, cu un randament mediu de 6,6%, potrivit unei analize a ZF.

Indicele BET, referinţă bursei de la Bucureşti, mai are nevoie de o creştere de numai 0,8% pentru a depăşi pragul de 9.000 de puncte, referinţă la care nu a mai ajuns de zece ani, potrivit calculelor ZF pe baza datelor BVB.

„Cel mai probabil indicele BET va depăşi pragul psihologic de 9.000 de puncte având în vedere că indicele a ajuns foarte aproape de acest nivel. Din punct de vedere tehnic perspectivele

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Bursa
, indicele BT
, indici bursieri
, dividende
, randament
, indicele bet
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide