Cel mai expus fond de pensii Pilon II la Digi a prins „aripi“ pe fondul scăderii acţiunilor şi a cumpărat 5% în semestrul doi

10 mai 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ Cinci fonduri de pensii Pilon II din cele şapte sunt acţionare la Digi Communications ♦ NN Pensii şi Metropolitan Life au zis „pas“ achiziţiei la compania telecom.

Fondul de pensii private Pilon II Aripi, care administrează banii pentru „bătrâneţe“ ai 716.000 de români, şi-a majorat cu 5% expunerea la Digi Communications în cel de-al doilea semestru din 2017 prin achiziţia a aproximativ 85.000 de acţiuni, potrivit datelor din raportul anual.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.05.2018

 
Cuvinte cheie:
fonduri de pensii
, actiuni
, expunere
, fond
, scadere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide