finanţe personale

Cele mai profitabile investiţii în 2017: Nuclearelectrica, indicele BET-FI, bursa din Austria. Ce va fi în 2018?

11 ian 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ Pentru 2018 analiştii consideră că dividendele speciale de la companiile de stat vor fi mai mici, dar că totuşi vor exista ♦ Totodată este posibil ca profitabilitatea companiilor româneşti de stat să fie în creştere.
 
Nuclearelectrica, indicele societăţilor de investiţii financiare de la Bucu­reşti, indicele prin­cipal al bursei de la Viena şi aluminiul au fost în 2017 doar câteva din investiţiile care au adus randa­mente de peste 30%, într-un an în care bursa românească a fost decuplată de evoluţia pieţelor globale, statul român a cerut dividende suplimentare de la companiile pe care le controlează, iar Dow Jones a bătut noi maxime.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2018

 
Cuvinte cheie:
bursa
, bet
, investitii
, nuclearelectrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide