Cinci investitori internaţionali au subscris obligaţiunile de 285 mil. euro ale Băncii Transilvania

27 iun 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ Banca Transilvania estimează costul total al admiterii obligaţiunilor la bursă la 925.000 de euro. ♦ „Fondurile nete rezultate în urma ofertei, după plata comisioanelor, onorariilor şi a altor cheltuieli, vor fi utilizate în scopul finanţării generale a activităţii emitentului.“

Cinci investitori internaţionali au subscris obligaţiunile de 285 milioane de euro emise de Banca Transilvania, cea mai căutată acţiune de la bursa româ­nească, în contextul în care acestea au fost înregistrate marţi la bursă, adică pla­samentul privat a fost încheiat cu succes cu 100% obligaţiuni valabil sub­scrise din totalul celor oferite.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.06.2018

 
Cuvinte cheie:
obligatiuni
, transilvania
, investitori
, banca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide