Cine vrea un câştig de 13,5%, cel mai mare din indicele BET, mai poate cumpăra acţiuni Romgaz până miercuri

3 iul 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ Romgaz este cea mai performantă acţiune din structura indicelui BET de la începutul anului, cu plus 19%.

Miercuri, 4 iulie 2018, este ultima şedinţă de tranzacţionare în care inves­titorii de la Bucureşti mai pot achizi­ţiona acţiuni ale Romgaz (SNG) pentru a beneficia de dividendul de 4,99 lei, dis­tribuit de cea mai valoroasă companie a statului la bursă din rezultatul pe 2017 şi din rezerve, potrivit datelor BVB.

La preţurile curente de tranzac­ţionare, randamentul dividendelor pe care urmează să le livreze cel mai mare producător şi principalul furnizor de gaze naturale din România este de 13,5%, cel mai ridicat din rândul celor 13 acţiuni din structura indicelui prin­cipal BET, potrivit calculelor ZF.  Acţio­narii companiei au stabilit 6 iulie ca dată de înregistrare şi 27 iulie data de  plată a dividendelor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.07.2018

 
Cuvinte cheie:
indicele BET
, actiuni
, Romgaz
, gaze naturale
, randament
, performante
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide