Consiliul de Administraţie al Băncii Transilvania, încă un mandat de patru ani. Horia Ciorcilă, preşedintele boardului: Sunt încrezător în planurile ambiţioase de consolidare a băncii şi a Grupului Financiar Banca Transilvania

27 apr 2018 Autor: Liviu Popescu

De la stânga la dreapta: Thomas Grasse – membru; Ivo Gueorguiev – membru, Mirela Bordea – membru, Horia Ciorcilă – preşedinte, Vasile Puşcaş – membru, Doru Lionăchescu – membru, Costel Ceocea – membru

Toţi cei şapte membri din Consiliul de Administraţie al Băncii Transilvania, cea mai valoroasă instituţie de credit de la bursă, au obţinut un nou mandat din partea acţionarilor, în timp ce singurul „străin”, un fost preşedinte al Băncii Carpatica, a fost respins. 

Horia Ciorcilă, fondator şi preşedinte al băncii din 2002, a primit din partea acţionarilor un mandat pe patru ani, astfel că fondatorul băncii va rămâne în Consiliul de Administraţie până în anul 2022. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Consiliul de Administratie
, Banca Transilvania
, horia ciorcila
, administratie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide