Cristian Popa are aprobarea ASF pentru funcţia de director de investiţii al NN Pensii, administrator a 15 mld. lei

7 iun 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Cristian Popa a venit în funcţia de director de investiţii al NN Pensii în locul lui Adrian Tănase, care a preluat funcţia de director general al BVB.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat miercuri numirea în funcţia de director de investiţii al NN Pensii, cel mai mare administrator de pensii private din România, a lui Cristian Popa, care a preluat această funcţie de la Adrian Tănase după ce acesta a demisionat pentru a fi director general al BVB.

„Numirea domnului Cristian Popa în funcţia de director de investiţii al NN Pensii Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat“, potrivit ASF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.06.2018

 
Cuvinte cheie:
functie
, investitii
, cristian popa
, pensii
, director
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide