Deceniul pierdut al Bursei de la Bucureşti. Media zilnică de tranzacţionare este încă mai mică decât cea din 2007, deşi sunt cu 50% mai multe companii pe bursă

21 iun 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Ultimii ani au adus la Bucureşti atât companii de stat din zona utilităţilor - Romgaz (SNG), Nuclearelectrica (SNN) sau Electrica (EL), dar şi companii provenite dintr-un efort antreprenorial, precum Digi, MedLife sau Sphera Franchise Group.

Media zilnică de tranzacţionare a ajuns pe bursa locală la nivelul de 48,1 mil. lei, în timp ce în 2007 aceasta atin­gea 55,2 mil. lei, deşi erau listate la acel mo­ment 59 de companii, faţă de 87 în prezent.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.06.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, bursa
, companii
, mediere
, pierdere
, tranzactionare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide