Decizia acţionarilor. Bursa (BVB) va distribui 95% din profitul pe 2017 ca dividende. Anularea unor comisioane nu strânge numărul necesar de voturi

17 apr 2018 Autor: Liviu Popescu

Acţionarii BVB au aprobat de principiu iniţierea de către operatorul pieţei de capital a demersurilor pentru înfiinţarea Contrapărţii Centrale şi o investiţie de 7 mil. euro care să-i permită BVB să devină acţionar la această entitate.

Acţionarii Bursei de Valori Bucureşti, printre care societăţile de investiţii financiare, fondurile de pensii Pilon II, dar şi Banca Europeană de Re­cons­trucţie şi Dezvoltare (BERD), au aprobat luni ca 95% din profitul pe 2017 să meargă spre dividende, echivalentul unui randament brut de 5,7%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.04.2018

 
Cuvinte cheie:
actionari
, bvb
, bursa
, decizie
, refuz
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide