Divizia de investiţii a Băncii Mondiale a subscris 42% din emisiunea de obligaţiuni a Băncii Transilvania

12 iul 2018 Autor: Liviu Popescu

Acţiunile Băncii Transilvania s-au apreciat cu 19% în S1/2018, evoluţie ajustată cu dividendele, potrivit calculelor brokerilor.

International Finance Corporation (IFC), divizia de investiţii a Băncii Mondiale, a investit 120 de milioane de euro în emisiunea de obligaţiuni de 285 mil. euro a Băncii Tran­silvania, listată săptămâna trecută la Bucureşti, fiind astfel investitorul principal în această emisiune de titluri cu scadenţa pe zece ani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.07.2018

 
Cuvinte cheie:
banca
, transilvania
, investitii
, piata
, emisiune
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide