După avansul din 2018, indicele BET are un potenţial de creştere de 8%, printre cele mai mici din Europa, spun analiştii

21 mar 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Aştepările analiştilor din piaţă (consens Bloomberg) sunt ca indicele BET să aibă în perioada următoare printre cele mai mici creşteri din Europa.

Indicele BET, reprezentativ pentru evoluţia bursei româneşti, are de departe cel mai mare avans din rândul pieţelor europene de la începutul anului 2018, dar un potenţial de creştere anul acesta de 8%, printre cele mai mici din Europa, potrivit unui consens al analiştilor publicat pe platforma Bloomberg, se arată în raportul săptămânal al analiştilor de la BT Asset Management.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.03.2018

 
Cuvinte cheie:
crestere
, bet
, analisti
, indicele bet
, incepere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide