Fondatorul Vanguard: Feriţi-vă de Bitcoin ca de ciumă

5 dec 2017 Autor: Liviu Popescu

Jack Bogle, 88 de ani, fondatorul fondului de investiţii Vanguard, care în prezent gestionează active de 4.500 de miliarde de dolari, a criticat Bitcoin din cauză că nu are o rată de randament, spre deosebire de cuponul de dobândă al obligaţiunilor şi de câştigurile din dividendele acţiunilor.

„Feriţi-vă de Bitcoin ca de ciumă. M-am făcut înţeles?“, a răspuns Bogle la întrebarea publicului de la un eveniment al Consiliului Pentru Relaţii Externe de la New York, citat de Bloomberg.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.12.2017

 
Cuvinte cheie:
fondator
, fond de investitii
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide