Fondul Proprietatea a răscumpărat în cinci şedinţe de tranzacţionare 4,8 milioane de acţiuni

10 iul 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Fondul Proprietatea (FP), al doilea cel mai tranzacţionat emitent de pe piaţa de capital de la Bucureşti, a răscumpărat în perioada 2-6 iulie un pachet de 4,8 milioane acţiuni, la un preţ total de 4,243 milioane lei, echivalentul unui preţ mediu per unitate de 0,8824 lei.

De la începutul celui de al nouălea program de răscumpărare, Fondul Proprietatea (FP) a achiziţionat un pachet de 1,385 miliarde de acţiuni şi echivalentul acestora în GDR-uri, pentru 1,292 mld. lei, echivalentul a 0,9331 lei per titlu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.07.2018

 
Cuvinte cheie:
fondul proprietatea
, proprietate
, rascumparare
, tranzactionare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide