George Copos îl plăteşte pe noul director general al Athénée Palace Bucureşti cu 6.000 de lei net pe lună

12 ian 2018 Autor: Liviu Popescu

La finele lunii iunie din 2017, Athénée Palace Bucureşti era controlată în proporţie de 44% de compania Ana Hotels, care îl are în spate pe George Copos.

Mateiaş Liliana Rodica este noul preşedinte şi director general al Athénée Palace Bucureşti (ATPA), companie listată la bursa românească cu 7 mil. lei capitalizare deţinută de ANA Hotels, potrivit deciziei acţionarilor publicată joi la bursă. 

„Remuneraţia lunară a directorului general al societăţii este de 6.000 de lei net”, se arată în documentul Athénée Palace Bucureşti, companie controlată de omul de afaceri George Copos. Mateiaş Liliana Rodica devine director al companiei după demisia lui Taban Ion.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, director general
, george copos
, plati
, bursa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide