În şedinţa de miercuri a fost înregistrat cel mai ridicat rulaj cu acţiuni Electrica din februarie 2017 încoace: în piaţă s-a tranzacţionat 1% din companie

12 apr 2018 Autor: Liviu Popescu

Distribuitorul de energie electrică Electrica (EL) a ţinut miercuri capul de afiş al bursei de la Bucureşti în contextul în care investitorii au schimbat 1% din capitalul social al companiei pentru circa 44 milioane de lei, adică cel mai ridicat rulaj de tranzacţionare din februarie 2017 încoace, potrivit calculelor ZF pe baza datelor BVB.

Preţul la care s-au tranzacţionat acţiunile EL a fost în scădere cu 2% faţă de şedinţa precedentă, iar la orele 18:00 afişa 11,5 lei pe unitate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Electrica
, actiuni
, companie
, tranzactionare
, rulaj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide