În ultima lună s-au înregistrat tranzacţii cu titluri AAGES Târgu-Mureş, a treia listare din ultimul an, de 700.000 lei

27 iul 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

AAGES Târgu-Mureş, producător de instalaţii, s-a listat pe piaţa de capital de la Bucureşti în data de 19 iunie, fiind a treia listare de pe segmentul principal în ultimele 12 luni, în urma unei oferte încheiate în două zile, la capătul căreia s-au strâns 5,5 milioane lei, pentru 15% din companie. 

În ultima lună, s-au tranzacţionat titluri AAGES în valoare de 0,715 milioane lei, ce au condus la o depreciere a valorii de piaţă a companiei cu 0,8%. Capitalizarea bursieră a emitentului este de 37,1 milioane lei (8 milioane euro). Acţiunile se tranzacţionează în prezent la o cotaţie de 3,71 lei, faţă de un preţ de ofertă de 3,9 lei. Investitorii care au subscris însă în perioada 8-9 iunie au beneficiat de un preţ de 3,705 lei. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.07.2017

 

Cuvinte cheie:
AAGES
, listare
, mures
, titluri
, inregistrare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide