Indicele BET închide peste pragul de 8.000 de puncte pentru prima oară în ultimele trei luni. Marţi a urcat cu 0,7%

10 ian 2018 Autor: Liviu Popescu

Indicele BET, care urmăreşte cele mai tranzacţionate 13 acţiuni de la bursa românească, a spart ieri pragul de 8.000 de puncte pentru prima oară din octombrie 2017 încoace după o apreciere de 0,7% ieri pe un rulaj de aproximativ 38 de milioane de lei, potrivit datelor BVB.
 
BET a închis la 8.034 de puncte, iar pe partea de indici bursieri cea mai mare apreciere a fost înregistrată de BET-FI care a ajuns la maximul istoric de 41.197 de puncte, plus  0,9%.  Cele mai mari trei aprecieri din rândul acţiunilor BET au fost înregistrate în cazul MedLife (M), singura reţea privată de sănătate de la bursă, de 3%, Romgaz (1,4%) şi Transgaz (1%).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.01.2018

 
Cuvinte cheie:
indicele bet
, prag
, puncte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide