Business internaţional

Investitorii sunt fericiţi: bursele lumii îşi continuă creşterea. Europa, ajutată de aprecierea dolarului

19 iul 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Pieţele de capital de pe planetă trec printr-o perioadă de aprecieri, după ce ieri mai ales bursele americane şi europene au afişat creşteri importante.

La nivel mondial, indicele Global Dow a crescut uşor, cu 0,06%, creşterea fiind temperată în principal de scăderile din zona chineză.

Comentariile încrezătoare legate de sănătatea economiei americane au condus la aprecierea dolarului, ceea ce s-a observat şi pe bursele de pe continent.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.07.2018

 
Cuvinte cheie:
, burse
, piete financiare
, Investitori
, dolar
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide