Investitorii sunt în alertă: bursele europene, scăderi de 0,5%-1%, în aşteptarea discuţiilor americano-chineze. La New York, indicele Dow Jones coboară cu peste 1,5%

4 mai 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Bursa americană a scăzut cu peste 1,5% ieri, cele mai lovite sectoare fiind cel financiar şi de sănătate. De asemenea, marile burse de pe continentul european au afişat scăderi pe linie, în aşteptarea concluziilor din cadrul discuţiilor americano-chineze de pe marginea impunerii de taxe vamale.

Secretarul Trezoreriei americane, Steven Mnuchin a condus o delegaţie ce s-a întâlnit cu partea chineză, în condiţiile în care marile blocuri economice caută variante prin care să se evite o spirală protecţionistă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.05.2018

 
Cuvinte cheie:
chinezi
, indice
, scadere
, asteptare
, discutii
, dow jones
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide