Joi se închide oferta Purcari. Pe tranşa micilor investitori sunt strânse ordine de 70 mil. lei. Subscriere de 247%

8 feb 2018 Autor: Liviu Popescu

Producătorul de vinuri Purcari, a cărui ofertă de listare la BVB se închide astăzi, avea introduse în sistemele brokerilor până miercuri seară la ora 18:00 circa 2,4 milioane de acţiuni la preţul de 28 de lei pe unitate, adică o valoare de aproape 70 mil. lei, potrivit calculelor ZF făcute pe baza informaţiilor Prime Transaction. 

Gradul de subscriere era astfel de 247% ori în contextul în care pe partea investitorilor de retail au fost alocate 980.000 de acţiuni, adică 10% din totalul pus la vânzare la bursă. Pe partea de subscrieri instituţionale informaţiile nu sunt publice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Purcari
, lsistare
, oferta
, investitori
, Subscriere
, bursa
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide