Kazahii de la KMG International, proprietarul Rompetrol (Petromidia), anunţă afaceri de 6,4 mld. dolari şi un profit de 77 mil. dolari la 9 luni

8 nov 2017 Autor: Dan Straut

Grupul KMG International (KMGI), care controlează Rompetrol Rafinare şi Rompetrol Well Services, a anunţat pentru primele nouă luni o cifră brută de afaceri de  6,4 mld. dolari, plus 28% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, şi un profit net de şase ori mai mare la 77 mil. dolari. Grupul susţine că acestea sunt rezultate record. 
 
„În ultimii cinci ani, pe fondul programului de transformare a business-ului la scară largă, am modernizat unităţile de producţie, am reconfigurat şi extins reţeaua de benzinării, dar am îmbunătăţit şi întregul model de management al businessului, aducând grupul la un nou nivel de calitate şi performanţă“, spune Zhanat Tussupbekov, directorul general al KMG International.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.11.2017

 
Cuvinte cheie:
rompetrol
, international
, kmg
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide