La două luni de la listare, Purcari intră sub preţul din ofertă

13 apr 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ Spre comparaţie, indicele BET a urcat din 9 februarie încoace cu 11%.

Acţiunile producătorului de vinuri Purcari (WINE) au închis joi seară la preţul de 18,8 lei pe unitate, în scădere cu 1% faţă de preţul din oferta de listare de 19 lei pe unitate, chiar dacă emitentul a raportat pentru 2017 un profit net în creştere cu 55% la afaceri mai mari cu 38%, potrivit calculelor ZF pe baza datelor BVB.

Spre comparaţie, în ultimele două luni indicele principal BET a urcat cu 11%, evoluţie susţinută de propunerile generoase de dividende făcute de companiie listate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.04.2018

 
Cuvinte cheie:
bursa
, listare
, Purcari
, investitori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide