La un an de la listarea Digi, acţiunile au minus 20%. Profitul pe T1/2017, în scădere

16 mai 2018 Autor: Roxana Rosu

Digi Communications (Digi), a raportat pentru primul trimestru un profit net de 14,8 mil. euro (68 mil. lei), minus 6,5%, în timp ce veniturile raportate pentru operaţiunile din România, Ungaria, Spania au urcat cu 2,7%, la echivalentul a 1 miliard de lei (232 mil. euro).

Miercuri, 16 mai 2018, se împlineşte un an de când Digi Communications a început tranzacţionarea la Bursa de Valori Bucureşti, în ceea ce a fost cea mai mare listare a unei companii private, de circa 940 mil. lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.05.2018

 
Cuvinte cheie:
Digi
, raportare
, venituri
, operatiuni
, profit net
, spania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide