MedLife, în centrul atenţiei marţi la bursă: 2,8% din furnizorul de servicii medicale au schimbat proprietarii

19 sep 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ MedLife este una dintre cel mai puţin lichide companii din cele 13 care intră în structura indicelui principal BET.

Furnizorul de servicii medicale private MedLife (M), ale cărui acţiuni intră în structura indicelui principal BET, a înregistrat marţi tranzacţii de 16,5 mil. lei pe segmentul DEALS al bursei de la Bucureşti, echivalentul unui pachet de 2,8% din com­pania cu 585 mil. lei capitalizare, potrivit datelor BVB.

Cele şapte tran­zacţii DEALS pe acest emitent sunt printre cele mai mari realizate anul acesta cu acţiuni MedLife. Preţul la care acestea au fost încheiate este de 26,3 lei pe acţiune, cu 0,4% sub preţul de tranzacţionare de pe piaţa REGS. Până la închiderea ediţiei ZF nu a fost raportat niciun vânzător sau cumpărător al respectivului pachet de acţiuni.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.09.2018

 
Cuvinte cheie:
MedLife
, bursa
, servicii medicale
, actiuni
, tranzactii
, capitalizare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide