MedLife primeşte aprobarea Concurenţei pentru preluarea Polisano Sibiu: Tranzacţia a necesitat o reaşezare a datoriilor

5 apr 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Vezi galeria foto Mihai Marcu, preşedinte al MedLife: Este o tranzacţie complexă care, în afară de plata acţiunilor, a fost în primul rând una de restructurare de datorii, de discuţii în paralel cu foştii acţionari şi creditorii

♦ Acţiunile MedLife au minus 3% de la începutul anului, faţă de o creştere de aproape 13% a principalului indice bursier de la Bucureşti.  

Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia prin care MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private, a preluat divizia de servicii medicale Polisano, care cuprinde un spital în Sibiu şi patru clinici în Bucureşti şi Sibiu, anunţată încă din octombrie 2017.

Reprezentanţii MedLife nu au dorit să facă publică valoarea tranzacţiei.

„Este o tranzacţie complexă care, în afară de plata acţiunilor, a fost în primul rând una de restructurare de datorii, de discuţii în paralel cu foştii acţionari şi creditorii. Firma era una cu profit operaţional pozitiv sănătos, în limita industriei, dar tranzacţia a necesitat o reaşezare a datoriilor. Suntem mulţumiţi de rezultatele preliminare ale companiei pentru anul 2017“”, spune pentru ZF Mihai Marcu, preşedintele MedLife, companie listată la bursa de la Bucureşti cu 733 mil. lei capitalizare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.04.2018

 
Cuvinte cheie:
MedLife
, Consiliul Concurenţei
, preluare
, Polisano Sibiu
, Tranzacţie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide