MedLife, următorul blue chip de la Bucureşti după BRD şi Petrom, care îşi va prezenta rezultatele semestriale pe 9 august 2018

3 aug 2018 Autor: Liviu Popescu

MedLife (M), singura reţea privată de sănătate de la bursa de la Bucureşti, îşi va publica pe 9 august 2018 rezultatele financiare aferente primului semestru din 2018, fiind al treilea emitent din structura indicelui BET, după BRD şi Petrom care anunţă rezultatele pe primele şase luni.

Joi BRD a raportat un profit net de 767 mil. lei în primul semestru, plus 2,2% faţă de aceeaşi perioadă din 2017. Activele totale ale băncii au scăzut cu 2% în primele şase luni la 52,4 mld. lei. Creditele nete acordate clientelei s-au diminuat cu 2% faţă de finele anului 2017, în timp ce depozitele au urcat cu 0,2%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.08.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, brd
, petrom
, august
, medlife
, rezultate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide