Miercuri s-au înregistrat trei tranzacţii cu acţiuni Impact în valoare de 11,9 mil. lei pe piaţa Deals

13 iul 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Miercuri s-au tranzacţionat peste 14 milioane de acţiuni ale dezvoltatorului imobiliar Impact, în urma a trei tranzacţii pe piaţa Deals, la un preţ de 0,85 lei pe acţiune. Ieri, cotaţia unui titlu al dezvoltatorului imobiliar a fost aceeaşi cu cea din tranzacţiile Deals de miercuri, echivalentul unei scăderi de 5,35% faţă de ziua precedentă, pe fondul unor tranzacţii în valoare de 0,18 milioane lei.

Valoarea de piaţă a Impact este de 236 mil. lei (51,3 mil. euro), după ce de la începutul acestui an acţiunile IMP au scăzut cu 19%, în vreme ce indicele BET, referinţa bursei locale, a crescut în aceeaşi perioadă cu puţin peste 2%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
imobiliare
, actiuni
, tranzactii
, impact
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide