Omer Tetik, Banca Transilvania: Emisiunea de obligaţiuni subordonate nu înseamnă majorarea capitalului băncii, ci este vorba de un instrument care ne ajută la creşterea rentabilităţii capitalurilor proprii

11 iun 2018 Autor: Cristian Hostiuc

„Vrem să oferim investitorilor noştri randamente mai bune prin dividende.“

Omer Tetik, CEO-ul Băncii Transil­vania, spune că emisiunea de obligaţiuni subordonate pe care o va lansa banca, în valoare de maximum 350 de milioane de euro, nu înseamnă majorarea capitalului băncii, ci este vorba de un instrument suplimentar, care „ne ajută la creşterea rentabilităţii capitalurilor proprii ale băncii“.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.06.2018

 
Cuvinte cheie:
banca
, emisiune de obligatiuni
, Omer Tetik
, banca transilvania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide