Pentru prima oară din 2015 încoace, Fondul Proprietatea îşi reduce participaţia la Nuclearelectrica

16 mai 2018 Autor: Liviu Popescu

Fondul Proprietatea (FP), emitent cu expunere pe companii de importanţă strategică pentru economia românească, precum Hidroelectrica, Petrom, Nuclearelectrica, a vândut în primele trei luni o parte din deţinerea pe care o avea la Nuclearelectrica, potrivit raportului aferent T1/2018.

La finele anului 2018, Fondul avea 9,09% din capitalul social al Nuclearelectrica, iar în martie 2018, Fondul mai avea 7,5% din compania cu 2,5 mld. lei capitalizare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.05.2018

 
Cuvinte cheie:
nuclearelectrica
, fondul proprietatea
, participatie
, reducere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide