Posibilă listare a Hidroelectrica în 2018? Compania şi-a bugetat cheltuieli de listare mai mari cu 32 mil. lei faţă de 2017

11 apr 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ Hidroelectrica este evaluată de Fondul Proprietatea, acţionar minoritar, la aproape 18 mld. lei, ceea ce i-ar oferi companiei de stat a doua poziţie în topul celor mai valoroase companii de la bursă după Petrom (18,8 mld. lei).

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, cu un rulaj de 3,3 miliarde de lei în 2017, şi-a bugetat pentru anul 2018 cheltuieli de listare mai mari cu 31,5 mi­lioane de lei faţă de anul precedent, potrivit datelor din bugetul pe 2018 al companiei supus votului acţionarilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.04.2018

 
Cuvinte cheie:
listare
, hidroelectrica
, companie
, cheltuieli
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide