Finanţe personale

Povestea AAGES Târgu-Mureş, sau cum o companie de 23 milioane de lei a ajuns cea mai rapidă listare la BVB

19 iun 2017 Autor: Liviu Popescu

Molnar Gabor, preşedintele executiv al AAGES Târgu-Mureş (Asociaţia pentru Aplicarea Generatoarelor Statice), spune că producătorul de echipamente indus­triale îşi are locul la Bursa de Valori Bucureşti întru­cât nu are nevoie să investească foarte mult din profit pentru dezvoltare, deci îşi permite ca o parte considerabilă din rezultat să fie repartizat sub formă de dividende.

„Compania noastră a ajuns la maturitate. Suntem interesaţi să extindem piaţa şi sub aspect geografic, şi sub aspect de diversitate şi de aceea există oportunitatea de a face investiţii, dar unele semnificative. Bursa este locul pentru investiţiilor semnficative“, spune preşedintele executiv al AAGES într-un interviu acordat Bursei de Valori Bucureşti.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.06.2017

 

Cuvinte cheie:
AAGES Targu-Mures
, listare
, Molnar Gabor
, BVB
, investitii
, dividende
, echipamente
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide