Prima lună de Purcari pe bursă: acţiunile rezistă peste preţul din ofertă. Ce vor să vadă investitorii pentru a prinde curaj la cumpărare

15 mar 2018 Autor: Liviu Popescu

Acţiunile producătorului de vinuri Purcari (WINE) au închis prima lună la Bursa de Valori Bucureşti cu o scădere de circa 3% până la cotaţia de 19,2 lei pe unitate, care este însă peste preţul la care au subscris investitorii în oferta publică de listare. Compania are astfel o valoare de piaţă de 383 mil. lei.
 
Printre riscurile pe care le văd investitorii, menţionate şi în pros­pectul de ofertă, se numără faptul că podgoriile companiei se află pe terenuri luate în arendă şi nu în proprietatea acesteia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.03.2018

 
Cuvinte cheie:
Purcari
, actiuni
, investitori
, oferta
, pret
, cumparare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide