Prima vânzare de la listare a majoritarilor: Familia Marcu, majoritarii de la MedLife, vând acţiuni de 13,2 milioane de lei la companie într-o singură şedinţă

13 apr 2018 Autor: Liviu Popescu

Familia Marcu, care împreună controlează 47% din furnizorul de servicii medicale private MedLife (M), a vândut în şedinţa din 11 aprilie un număr de 389.000 de acţiuni pentru 13,2 milioane de lei, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la BVB.

Acesta este prima vânzare de acţiuni realizată de majoritari de la listarea MedLife din decembrie 2016 încoace, potrivit datelor raportate la bursă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.04.2018

 
Cuvinte cheie:
listare
, Familia Marcu
, MedLife
, acţiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide