Prodlacta Braşov vrea să-şi majoreze capitalul şi cere 2,7 mil. lei de la acţionari

10 iul 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Prodlacta Braşov (PRAE) vrea să îşi majoreze capitalul social până la 58,5 milioane lei, prin emiterea a maximum 2,536 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 1,1 lei, prin noi apor­turi în numerar ale ac­ţio­narilor exis­tenţi, înregistraţi în re­gistrul acţionarilor, la data de 17 mai.

„Emitentul declară că prezenta ofertă se adresează acţionarilor emi­tentului înscrişi la Depozitarul Central SA la data de înregistrare de 17.05.2018, iar nivelul de informaţii prezentate în prospect este pro­porţional cu acest tip de emisiune“, se arată în prospectul Prodlacta Braşov.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Prodlacta
, brasov
, actionari
, majorare
, capital
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide