Producătorul de mase plastice Prodplast a vândut acţiuni SIF Oltenia în valoare de 6,24 mil. lei

16 mar 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Producătorul de mase plastice Prodplast a vândut miercuri un pachet de 2,715 milioane de acţiuni SIF Oltenia, echivalentul unei participaţii de 0,47% din capitalul societăţii de investiţii, la un preţ mediu per unitate de 2,3 lei, reprezentând astfel o tranzacţie totală de 6,24 milioane lei.

Veniturile Prodplast din vânzări au scăzut cu 28% în 2017, până la 41,42 milioane lei, în vreme ce EBITDA a ajuns la 1,15 milioane lei, faţă de 6,18 milioane lei anul pre­cedent.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2018

 
Cuvinte cheie:
SIF Oltenia
, mase plastice
, Prodplast
, capitalizare
, tranzactie
, indicele bet
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide