Producătorul de vinuri Purcari raportează un profit de 5,9 mil. lei şi afaceri de 33,9 mil. lei în primul trimestru

16 mai 2018 Autor: Liviu Popescu

Producătorul de vinuri Purcari (WINE), cea mai proaspătă companie listate la Bucureşti, a raportat pentru primul trimestru un profit net de 5,9 milioane de lei, mai mare cu 18% faţă de aceeaşi perioadă din 2017, în timp ce veniturile au urcat cu 21% la 33,9 mil. lei.

Raportarea a fost făcută marţi seară la BVB iar miercuri la ora 12:00 acţiunile WINE scădeau cu 0,5% la 19 lei pe unitate. Spre comparaţie indicele BET scădea cu 0,17% pe un rulaj de tranzacţionare de 3,6 mil. lei.

Compania menţionează că principalele pieţe de desfacere care au generat creşterea veniturilor cu 21% sunt România (32%), Moldova (48%), care constituite 63% din vânzările totale ale grupului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
vinuri
, purcari
, bursa
, profit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide