Provizorate după provizorate: Transelectrica instalează ca preşedinte un membru din board care avea mandat limitat

17 apr 2018 Autor: Roxana Rosu

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica (TEL), monopol natural pe piaţa românească a energiei electrice, l-a numit pe 13 aprilie pe Gheorghe Olteanu în funcţia de preşedinte provizoriu al companiei. 

El era membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere din 31 martie 2018. Potrivit CV-ului publicat pe site, Gheorghe Olteanu a ocupat în perioada 2004-2014 poziţia de director general la Icemenerg, după ce anterior fusese director general în Ministerul Economiei şi director tehnic la Luxten SA. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Transelectrica
, presedinte
, membru
, limitare
, mandat
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide