Raiffeisen: perioada de stabilizare a acţiunilor Purcari s-a încheiat

20 mar 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

aiffeisen Bank, intermediarul care s-a ocupat de listarea produ­cătorului de vin Purcari, a anunţat că perioada de stabilizare s-a încheiat la 16 martie 2018.

Capitalizarea bur­sieră a companiei a ajuns în prezent la 383 mi­lioane lei (83 mi­lioane euro), cu 1% mai mult decât valoarea de la momentul listării.

Vinăria Purcari, în portofoliul căreia se află brandurile Purcari, Bostavan, Crama Ce­p-tura şi Bardar, a debutat pe 15 februarie pe piaţa de capital locală, printr-o ofertă în valoare de 186 milioane lei, echi­valentul a 49% din companie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.03.2018

 
Cuvinte cheie:
Raiffeisen
, stabilizare
, acţiuni
, Purcari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide