Remarul 16 Februarie Cluj-Napoca, una dintre cele mai tranzacţionate companii de pe AeRO, aprobă plata unor dividende cu 14% randament

11 ian 2018 Autor: Liviu Popescu

Acţionarii Remarul 16 februarie Cluj-Napoca (REFE), companie care repară, construieşte şi modernizează materialul rulant de cale ferată, fiind şi unul dintre cei mai tranzacţionaţi emitenţi de pe AeRO, au aprobat pe 9 ianuarie plata unor dividende de 4,4 milioane de lei din rezervele societăţii. 

Un dividend brut va fi în valoare de 2,16 lei pe acţiune, ceea ce înseamnă că la preţurile de tranzacţionare preanunţ de 15,5 lei randamentul este de 14%. Ieri după-masă acţiunile REFE se tranzacţionau la 16 lei, în urcare cu 4% faţă de şedinţa precedentă pe un rulaj de doar 470 de lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Remarul
, cluj napoca
, tranzactionare
, dividende
, aprobare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide