Remarul 16 Februarie Cluj-Napoca, una dintre cele mai tranzacţionate companii de pe AeRO, cumpără Uzina de Vagoane Aiud pentru 4,2 mil. lei

28 sep 2017 Autor: Liviu Popescu

Remarul 16 Februarie Clu-Napoca (REFE), companie care se ocupă cu construcţia, modernizarea şi repararea materialului rulant de cale ferată, a cumpărat pentru 4,2 milioane de lei Uzina de Vagoane Aiud de la acţionarul majoritar Transferoviar Grup, se arată la bursă. Transferoviar Grup are 33% din Remarul 16 Februarie, companie cu 14 mil. lei capitalizare. Uzina de Vagoane Aiud este un atelier de reparaţii şi întreţinere vagoane de cale ferată şi execuţie de subansamble şi piese de schimb pentru material rulant, potrivit informaţiilor de pe propriul site.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.09.2017

 
Cuvinte cheie:
cluj napoca
, aiud
, cumparare
, uzina
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide