Retrasib Sibiu a fost vândut într-o tranzacţie internaţională către o firmă de private equity desprinsă din colosul american J.P. Morgan

25 iul 2017 Autor: Liviu Popescu

Retrasib Sibiu (RTRA), listat la BVB, a fost vândut de fondul de investiţii BC Partners, care în toamna anului trecut pierdea cursa pentru preluarea Profi România în faţa Mid Europa, către One Equity Partners, o firmă de private equity axată pe sectoare medicale, industriale şi tehnologie din America de Nord şi Europa, desprinsă în 2015 din colosul J.P. Morgan.

Tranzacţia a avut loc la nivel internaţional, BC Partners vânzând întreaga participaţie pe care o avea la SGB SMIT International, companie germană care controlează 67,4% din Retrasib. Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.07.2017

 
Cuvinte cheie:
Retrasib
, sibiu
, firma
, vanzare
, tranzactie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide