Romgaz anunţă că a dat în judecată mai mulţi foşti angajaţi în funcţii de conducere pentru a recupera sporuri acordate nejustificat în 2013 şi 2014 în valoare de 9,1 mil. lei

13 iun 2018 Autor: Roxana Rosu

Mai mulţi angajaţi care au ocupat funcţii de conducere în cadrul Romgaz au fost daţi în judecată de companie pentru recuperarea unor sporuri acordate în 2013 şi 2014 pentru „lucru sistematic peste programul normal de lucru“, în valoare totală de 9,1 mil. lei, în urma unei decizii a Curţii de Conturi din 2016, a anunţat cel mai mare producător şi principalul furnizor de gaze naturale pentru România într-un anunţ publicat la BVB.

„În cursul anului 2016, activitatea Romgaz a făcut obiectul unui control al Curţii de Conturi a României - Camera de Conturi Sibiu, în urma controlului fiind emisă Decizia nr. 26/01.06.2016. Printre măsurile dispuse de Curtea de Conturi prin Decizia nr. 26/2016 este prevăzută: „Identificarea plăţilor nejustificate reprezentând sporul acordat pentru lucru sistematic peste programul normal de lucru, calcularea, stabilirea întinderii prejudiciului şi recuperarea acestuia conform prevederilor legale“, se arată în comunicatul Romgaz semnat de directorul general Corin Emil Cindrea.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2018

 
Cuvinte cheie:
acordare
, romgaz
, conducere
, functii
, anunt
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide