Săptămâna viitoare, ultima strigare pentru investitorii care vor cel mai mare randament al dividendelor din BET, livrat de Romgaz: 13,6%

28 iun 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ Romgaz este cea mai performantă acţiune din structura indicelui BET de la începutul anului, cu plus 17% ♦ Cu tot cu dividendele înregistrate săptămâna viitoare, randamentul este de 30%.

Investitorii care intenţionează să beneficieze de dividendele de 4,99 lei pe acţiune livrate de Romgaz (SNG), echivalentul unui randament de 13,6% la preţurile curente de tranzacţionare, pot achiziţiona acţiuni ale companiei de stat până pe 4 iulie 2018 în contextul în care acţionarii au stabilit 6 iulie ca dată de înregistrare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.06.2018

 
Cuvinte cheie:
bet
, dividende
, romgaz
, randament
, crestere
, investitori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide