Şeful Allianz Pensii Private, al doilea cel mai mare fond Pilon II din România, renunţă la funcţie chiar în toiul scandalului de reducere a contribuţiei

11 mai 2018 Autor: Liviu Popescu

Iulius Postolache, director general al Allianz Ţiriac Pensii Private, care administrează active de 9 miliarde de lei, pleacă din această funcţie chiar în toiul scandalului privind reducerea contribuţiilor virate de participanţi din salariul brut, potrivit companiei.

ZF a publicat ieri după masă pe zf.ro această ştire pe baza unor informaţii din piaţă, ulterior confirmată de Allianz Ţiriac Pensii Private printr-un comunicat de presă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.05.2018

 
Cuvinte cheie:
allianz
, pensii private
, functie
, reducere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide