SIF Banat-Crişana a lichidat în 2017 deţinerile la Nuclearelectrica, Remedia, Alumil Rom

28 mar 2018 Autor: Liviu Popescu

• „A fost urmărită reducerea zonei imobile şi fără randament a portofoliului, prin vânzarea unor participaţii, de exemplu Alumil“ • Din nefericire pentru SIF, Alumil Rom a propus recent acţionarilor cel mai ridicat randament de la bursă, de circa 30% după o creştere de 11 ori a profitului net.

SIF Banat-Crişana (SIF1), a doua cea mai valoroasă societate de investiţii financiare de la bursa românească după SIF Moldova, a lichidat pe parcursul anului 2017 deţinerile pe care le avea la şase companii listate pe segmentul principal, printre care şi Nuclearelectrica, emitent din structura indicelui BET, potrivit raportului anual supus aprobării acţionarilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.03.2018

 
Cuvinte cheie:
SIF Banat-Crisana
, sif
, randament
, nuclearelectrica
, lichidare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide