SIF Moldova ia în calcul exit-ul din Veranda Mall, investiţie de 65 milioane de lei

17 apr 2018 Autor: Liviu Popescu

SIF Moldova a venit cu un sfert din totalul banilor pentru investiţia la Veranda Mall

SIF Moldova, cea mai valoroasă societate de investiţii de la bursa românească, menţionează în raportul de activitate pentru 2018 că în cadrul Veranda Mall, emitent la care societatea are 37%, se are în vedere extinderea mallului, dar societatea intenţionează „pregătirea unui exit cât mai avantajos“.

Societatea a investit 65 milioane de lei în 2016 în realizarea complexului comercial Veranda Mall Bucureşti, adică un sfert din totalul de 270 mil. lei în investiţia primului mall din zona Obor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.04.2018

 
Cuvinte cheie:
sif moldova
, societate
, investitie
, activitate
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide