Societatea de brokeraj Intervam, fondată în 1994, este pe cale să părăsească piaţa de capital ca urmare a rulajului redus

12 ian 2018 Autor: Liviu Popescu

Societatea de brokeraj a închis anul 2017 pe locul 29 în piaţă în funcţie de rulaj, din totalul de 36 de brokeri înregistraţi.

Societatea de brokeraj Intervam, fondată în 1994 - fiind de altfel membru fondator al Bursei de Valori de la Bucureşti -, este pe cale să părăsească piaţa de capital, chiar de la 1 februarie 2018, ca urmare a rulajului scăzut de tranzacţionare, potrivit mai multor surse de pe piaţa de capital.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Intervam
, brokeraj
, rulaj
, societate
, piata de capital
, reducere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide