Transgaz va plăti dividendele în valoare de 534 milioane lei începând cu data de 16 iulie

14 iun 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Transgaz (TGN), deţinut de statul român în proporţie de 58,5% de statul român, va plăti dividendele aferente anului 2017 începând cu 16 iulie, a anunţat compania. Acţionarii Transgaz (TGN) au aprobat recent propunerea statului român de dividend. 

Astfel, dividendul plătit de Trangaz în acest an va fi de 45,38 lei per acţiune, echivalentul unui randament de aproximativ 11%, de aproape două ori mai mare decât media companiilor din BET. Prima propunere de pe ordinea de zi a AGOA din 7 iunie a fost cea din partea companiei, prin care TGN voia să distribuie acţionarilor un dividend de 25,22 lei, atât cât recomanda şi consiliul de administraţie în martie, dar refuzau acţionarii la votul din 27 aprilie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Transgaz
, dividende
, actiune
, actionari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide