Turbomecanica, TMK Artrom şi Impact au fost performerii lunii august la Bursa de la Bucureşti

5 sep 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

În condiţiile în care indicele BET, referinţa bursei de la Bucureşti, a scăzut în luna august cu 2,7%, acţiunile  Turbo­mecanica (TBM) au avansat cu 46%, pe fondul unor tranzacţii de 9,6 milioane lei, echivalentul a aproape jumătate din întreg rulajul companiei de la începutul acestui an.

Capitalizarea bursieră a Turbo­mecanica (TBM) a ajuns la 112,31 mi­lioane lei (24,41 milioane euro), după ce în acest an acţiunile TBM s-au apreciat cu 214%. În ultimele 12 luni, valoarea de piaţă a producătorului de compo­nente aeronautice a crescut de 5 ori. Prin­cipalii clienţi ai TBM sunt IAR Braşov (IARV), Ministerul Apărării, Rolls Royce sau General Electric.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Turbomecanica
, TMK Artrom
, Impact
, bursa
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide